PIPASA EETHUIS

PIPASA EETHUIS pizza's - pasta's - schotels - broodjes - snacks -

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 807 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pipasa eethuis. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 8:29 Kip was echt te vet sla was te veel oli echt gewoon niet lekker
11 mei 2022 om 19:46 Helaas vandaag geen warme pizza , altijd goed verzorgd , helaas vandaag een pizza wat niet warm was en weinig op de pizza . Hopelijk volgende keer weer beter
11 apr 2022 om 5:58 Ik had een kapsalon, maar de patat was slap en gewoon niet gaar. Heb de patat nog even in de airfryer moeten doen.
24 mrt 2022 om 19:32 Was niet t eten koud maar verder netjes op tijd maar ik bestel niks meer bij jullie
20 feb 2022 om 23:40 Omdat Pipasa altijd te laat is om 16:00 uur al besteld voor 18:15. 18:30 gebeld, was nog niet klaar, 20 minuutjes. 18:55 nogmaals gebeld, 19:15 eten ontvangen. Koud eten gezien ons kindje rond deze tijd de fles krijgtā€¦ overweging naar andere zaak
22 jan 2022 om 22:15 Meerdere keren besteld. Elke keer tuin te laat. Wel lekker
16 jan 2022 om 19:58 Het eten was niet lekker En jullie waren 25 min t laat terwijl ik had besteld had om 17:45 jullie kwamen om 18:15 kennen jullie geen tijd of hebben jullie geen klok
15 jan 2022 om 20:19 Heerlijke pizza's en frieten..(warm)Voor het iets langere wachten een presentje van de zaak erbij..(heel erg bedankt...we gaan zeker vaker bestellen..!!!
8 jan 2022 om 19:01 Na 90 min nog niks ontvangen. Ik heb gebeld en kreeg te horen dat het nog zeker 30 min zou duren. Ik heb ze bedankt. Wij hebben ergens anders gegeten. Dit is al vaker voorgekomen, dus anticipeer hierop en zorg voor personeel!
21 dec 2021 om 20:33 Heerlijke lasagna besteld. Lekker vers gegeten mocht wat warmer. Wel 30 min langer moeten wachten dan was aangegeven .
19 dec 2021 om 19:56 Was lekker en op tijd
18 dec 2021 om 19:10 Het eten was heerlijk een heel vriendelijke bezorger ga zeker nog eens bestellen